Badkamer en Sanitair

Nieuwe badkamer

sanitair2013-09-02_19-46-30De badkamer is bij uitstek een ruimte die zowel praktische inrichting en comfort Bij het ontwerpen van een badkamer kijken wij samen met u naar de mogelijkheden. Wij bieden u een oplossing op uw maat, een totaalconcept. Van het bouwontwerp tot de uitvoering van de bouwwerkzaamheden, zoals elektra, stuc- en tegelwerk. Voordeel voor u is dat er één aanspreekpunt is.

Sanitair

sanitair2013-08-22_16-06-32Is het sanitair aan vervanging toe? Ook voor het vervangen van een wastafel, toilet of mengkraan kunt u bij ons terecht. Wij leveren diverse sanitaire voorzieningen en sluiten deze voor u aan.

Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor wat betreft functionaliteit en budget van uw nieuwe badkamer of sanitair. Wij adviseren u over uitvoerbare oplossingen die passen bij uw budget en voldoen aan uw gestelde eisen.

Grote sanitaire projecten

sanitair2013-08-23_14-20-09Wij leveren en monteren ook sanitaire voorzieningen die voor professioneel gebruik bestemd zijn. Denk hierbij aan het sanitair gebouw van een camping of jachthaven of de doucheruimte van sportvereniging.

.

.

.

.

.

Deze diashow vereist JavaScript.