Loodgieterswerkzaamheden

Gas

Van den Dijssel Installaties verzorgt de aanleg van gasinstallaties volgens de geldende normen en veiligheidsvoorschriften. U kunt hierbij denken aan gasleidingen ten behoeve van uw CV-ketel, gasfornuis of gasboiler.

Water

Drinkwater is een eerste levensbehoefte en dient fris en veilig uit de kraan te komen. De taphoeveelheid en de druk behoren in orde te zijn en er mag ook geen warmteverlies optreden. Alle werkzaamheden die betrekking hebben op waterinstallaties zijn bij ons in goede handen.

Riolering

In het ontwerpen en installeren van complete schoonwater- en/of vuilwater rioleringssystemen hebben wij jarenlange ervaring. Leveren, aanleggen, aansluiten en grondwerkzaamheden behoren tot ons werkgebied. Tevens zorgen we reparaties.

verwarming2013-08-21_11-37-20