Verwarming

Centrale verwarming

verwarming2013-09-02_19-45-47Warmte, een absolute noodzaak voor uw welzijn.  Wij bieden u verschillende mogelijkheden op het gebied van verwarming, zoals het vervangen van uw CV-ketel, het plaatsen van een extra radiator of een convector. Ook het leveren en monteren van een complete verwarmingsinstallatie kunnen wij verzorgen.

Voorafgaand aan de plaatsing van een nieuwe installatie, dan wel vervanging of uitbreiding van een installatie, dient grondig nagedacht te worden. Zowel materiaalkeuze als uw wensen zijn van belang. Tevens zijn er diverse mogelijkheden met betrekking tot energiebesparing. Een professionele berekening is dan ook noodzakelijk. Daarnaast is het beschikbare budget van belang. Samen met u stellen wij een passende offerte op.

Vloerverwarming

verwarming2013-09-11_20-52-49Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten vloerverwarming. Wilt u bijvoorbeeld een elektrische vloerverwarming in uw badkamer? Wij zorgen voor een vakkundige installatie van uw vloerverwarming.

Voor het verwarmen van bedrijfsruimten leveren en monteren wij luchtverwarmers.